Needle Gin meets Sanpellegrino

Klasični Gin nosi malo britanske, nizozemske, španjolske i, naravno, njemačke povijesti. Uvjerljiv i jedinstven okus drva iz Schwarzwalda, poput Needle, nije samo kombinacija klasičnih ginova, već i ljubav koju su pružili glavni destilatori iz Schwarzwalda. Needle je čisti i bistri gin s posebnim okusom crne šume.

KlijentNeedle Gin
Projektkartonska ambalaža
Web stranicawww.needle-gin.com/

Sve prednosti kartonske ambalaže

Kartonska ambalaža je ekološki prihvatljiva opcija koja se može reciklirati i biorazgraditi, smanjujući negativan utjecaj na okoliš. Štampa na kartonskoj ambalaži omogućuje visokokvalitetne otiske i kreativne dizajne, što je čini privlačnom i funkcionalnom za brendiranje i informiranje potrošača. Metode izrade kartonske ambalaže, poput offset tiska, fleksotiska i digitalnog tiska, pružaju različite mogućnosti za oblikovanje i personalizaciju ambalaže prema potrebama. Ova kombinacija čini kartonsku ambalažu popularnim izborom za mnoge proizvode, spajajući ekološku osviještenost, estetiku i funkcionalnost.

Štampa

Štampa na kartonsku ambalažu obavlja se posebnim tehnikama koje osiguravaju visokokvalitetan i trajan ispis. Offset tisak je idealan za detaljne i visokokvalitetne otiske. Boje koje se koriste su posebno formulirane kako bi se osiguralo da se dobro prianjaju za karton i da zadrže svježinu otiska tijekom vremena. Nakon tiska, kartonska ambalaža može se dodatno obraditi lakiranjem ili plastificiranjem radi dodatne zaštite ili estetskog efekta.

Ekološki prihvatljiva

Kartonska ambalaža je ekološki prihvatljiva jer se može reciklirati, čime se štede resursi i smanjuje ukupni utjecaj na okoliš.