INEQO Immunity booster

Domaći, organski proizvod baziran na našem prepoznatom matičnom soku od aronije u kombinaciji sa hladno prešanim, organskim sokom od đumbira i domaćim sokom od neprskanog i netretiranog limuna sa Pelješca. INEQO immunity booster je trodnevna doza vitamina i minerala koji trenutno budi organizam i  značajno utiče na jačanje imuniteta. Savršena je kombinacija za borbu protiv gripa i prehlada.

Bogat vitaminima C, jača krvnu i kardiovaskularnu sliku, bogat željezom i antioksidansima, regulira krvni tlak i smiruje upale i infekcije.

KlijentZvjezdana Plantaža
ProjektPakiranje
Web stranicawww.plantaza.eu/

Kartonska ambalaža i pakiranja

Kartonska ambalaža je popularan izbor za pakiranje različitih proizvoda zbog svoje raznolikosti, ekološke prihvatljivosti i prilagodljivosti. Može se koristiti za pakiranje hrane, pića, kozmetike, lijekova i mnogih drugih proizvoda. Osim što pruža zaštitu proizvoda tijekom transporta i skladištenja, kartonska ambalaža može poslužiti i kao sredstvo za brendiranje i komunikaciju s potrošačima. S obzirom na svoju biorazgradivost i mogućnost recikliranja, papirna ambalaža predstavlja ekološki prihvatljivu alternativu drugim vrstama ambalaže, poput plastike.

Činjenice

"Recikliranje jedne tone papira spašava 17 stabala, 7 tona vode i energiju koju bi potrošila kuća u trajanju od 6 mjeseci."