Dr. Pasha

U potpunosti ručno i s ljubavlju napravljeni prirodni Dr. Pasha proizvodi garantiraju beskompromisan kvalitet, učinkovitost i jedinstven ugođaj. Dr. Pasha proizvodi sa svojim sastojcima vraćaju snagu, okrepljuju duh i omogućavaju uživanje u jedinstvenom trenutku opuštanja,ostavljajući kožu mekom i svježom.

KlijentDr. Pasha
ProjekatPakovanje
Websitewww.drpasha.ba/

Kartonska ambalaža

Štampa na kartonskoj ambalaži je važan element koji može doprinijeti estetskom izgledu proizvoda i brendiranju. Postupak štampe na kartonskoj ambalaži može se izvoditi različitim tehnikama, uključujući digitalnu štampu, offset štampu i fleksografsku štampu, ovisno o potrebama i zahtjevima proizvoda.

Digitalna štampa omogućuje brzu i prilagodljivu štampu malih serija kartonske ambalaže s visokom kvalitetom ispisa i mogućnošću personalizacije. Offset štampa je tradicionalna tehnika koja pruža visokokvalitetni ispisa na velikim serijama ambalaže, dok fleksografska štampa omogućuje brzu štampu na različitim vrstama materijala, uključujući valoviti karton.

Estetski izgled

Štampa omogućuje dodavanje vizualnih elemenata poput logotipa, grafike, boja i teksta na kartonsku ambalažu, čime se poboljšava estetski izgled proizvoda i brendiranje.

Prilagodljiva dizajnu

Papirna ambalaža može se lako prilagoditi različitim oblicima i veličinama, te se može tiskati ili oblikovati kako bi odgovarala brendu ili proizvodu koji pakira.

Ekološki prihvatljivo

Papirna ambalaža je biorazgradiva i može se reciklirati, što je čini ekološki prihvatljivijom opcijom od plastike ili drugih materijala.